Drage sugrađanke i sugrađani, dragi gosti i posjetitelji, danas smo predstavili program ovogodišnjeg Leta va Kraljevici i Kraljevačkog kulturno leta!

Bogat i raznolik program donosi ukupno 28 događanja. Vjerujemo da ćete pronaći ponešto za svoj ukus i posjetiti nas ovoga ljeta u Kraljevici. Unaprijed se veselimo druženju s vama i zahvaljujemo vam što ćete i ove godine postati dio našeg „Leta“ i naše Kraljevice! U okviru manifestacije „Leto va Kraljevici“ naplaćivat će se ulaznice za:

Predstave
LAJNAP STAND UP COMEDY – DEVEDESETE
BEST OF VLATKO ŠTAMPAR – 15 GODINA KARIJERE

Koncerte
4 TENORA
AMIRA MEDUNJANIN

Ostalo
WINE & ART FRANKOPAN

Od subote 15. 6. započinje prodaja ulaznica za predstave LAJNAP STAND UP COMEDY – DEVEDESETE i BEST OF VLATKO ŠTAMPAR – 15 GODINA KARIJERE, a mogu se kupiti u POSJETITELJSKOM CENTRU KRALJEVICA u DVORCU FRANKOPAN od UTORKA do NEDJELJE u vremenu od 10:00 – 18:00 sati. Također, ulaznice za obje predstave mogu se kupiti i online putem portala mojekarte.hr.

Ulaznice za koncerte koji se naplaćuju (4 TENORA i AMIRA MEDUNJANIN) pustit će se u prodaju početkom 7. mjeseca o čemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Ulaznice za WINE & ART FRANKOPAN plaćaju se na licu mjesta uz prethodnu prijavu i potvrdu sudjelovanja.

Dvojezične letke možete od subote 15. 6. preuzeti također u Posjetiteljskom centru Kraljevica od 10:00 do 18:00 sati. Cijeli program pronađite u našem Kalendaru događanja ili u Facebook događaju.

POSTANI I TI DIO LETA VA KRALJEVICI I VIDIMO SE!

Više o svemu pročitajte na portalima Ri Prsten i Tunera Info.