Turistička zajednica grada Kraljevice potiče i organizira kulturne, zabavne, umjetničke, sportske i druge manifestacije koje pridonose obogaćivanju turističke ponude i života lokalnog stanovništva. Potiče zaštitu, održavanje i obnavljanje kulturno-povijesnih spomenika i njihovo uključivanje u turističku ponudu. Turistička zajednica provodi ture, potiče akcije u cilju očuvanja turističkog prostora i zaštite okoliša te kontinuirano nadopunjuje postojeću ponudu novim sadržajima. Obavlja informativne poslove vezane uz turističku ponudu grada i na raspolaganju je privatnim iznajmljivačima. Vrši medijsku promociju grada Kraljevice putem web portala i društvenih mreža.

Turistička zajednica grada Kraljevice osnovana je s ciljem promicanja vrijednosti i ljepota Kraljevice te pridonosi njezinom pozicioniranju kao destinacije kulturnog turizma. Zajednica koordinira rad Posjetiteljskog i Interpretacijskog centra Kraljevica te Multimedijske dvorane smještenih unutar Dvorca Nova Kraljevica, a koji prezentiraju frankopansku baštinu i Kulturno-turističku rutu Putovima Frankopana.

Turistički ured nalazi se u Dvorcu Nova Kraljevica na adresi Rovina 6. Obratite nam se ukoliko vam je potrebna informacija, uputa, savjet ili promotivni materijal. Radujemo se vašem dolasku!

Posjetiteljski i Interpetacijski centar Kraljevica te Multimedijska dvorana u Dvorcu Nova Kraljevica su od kraja ožujka do sredine lipnja otvoreni vikendom, praznikom i blagdanom. Sezonski, od polovice lipnja do polovice rujna, otvoreni su svaki dan osim ponedjeljka. Od sredine rujna do početka listopada otvoreni su vikendom, praznikom i blagdanom. Ulaz u Dvorac i navedene prostore, kao i stručno vođenje su besplatni. Za obilazak Dvorca u ostalim terminima kroz godinu potrebno je unaprijed se javiti i dogovoriti putem e-mail adrese: info@visitkraljevica.hr.


RADNO VRIJEME

Turistički ured
Ponedjeljak – petak: 8:00 – 16:00


Posjetiteljski i Interpretacijski centar Kraljevica / Multimedijska dvorana
30. 3. – 15. 6.
Subota – nedjelja: 10:00 – 18:00
Praznici i blagdani: 10:00 – 18:00

15. 6. – 15. 9.
Utorak – nedjelja: 10:00 – 18:00
Praznici i blagdani: 10:00 – 18:00
*zatvoreno ponedjeljkom

15. 9. – 1. 10.
Subota – nedjelja: 10:00 – 18:00
Praznici i blagdani: 10:00 – 18:00


Kontakt:
T: +385 51 282 078
M: +385 99 4904 577
E: info@visitkraljevica.hr


Predsjednik Turističke zajednice: Dalibor Čandrlić, mag. ing. pp. bs.
Direktorica Turističke zajednice: Jelena Mateševac Skočilić, mag. oec.