Dragi iznajmljivači i oni koji to žele postati, ovdje možete pronaći sve upute i materijale koji su vam potrebni za obavljanje ugostiteljske djelatnosti pružanja usluge smještaja u domaćinstvu. Materijali su informativnog karaktera te pružaju sažete informacije o svemu što trebate znati ukoliko se bavite uslugom smještaja u domaćinstvu ili ste vlasnik stana ili kuće za odmor (vikendaši) u destinaciji.

Ostali akti
Priručnici
mVisitor

Turistička zajednica grada Kraljevice privatnim iznajmljivačima je omogućila i potpuno besplatnu aplikaciju mVisitor koja omogućuje brz i jednostavan način prijave turista. Riječ je o aplikaciji koja služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača. Nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na puno jednostavniji način izvršiti prijave svojih gostiju, u samo 10 sekundi. Za korištenje aplikacije mVisitor potrebno ju je preuzeti i instalirati na svoj mobilni uređaj putem Google Play Store-a ili Apple Store-a te se prijaviti u sustav važećim pristupnim podatcima za eVisitor (OIB iznajmljivača i lozinka eVisitora).

Objava privatnog smještaja na internetskoj stranici

Turistička zajednica grada Kraljevice svim iznajmljivačima nudi besplatnu opciju objavljivanja smještaja na internetskoj stranici Zajednice u cilju povećanja vidljivosti i promocije smještajnih kapaciteta bez usluge posredovanja i plaćanja provizije. Potrebno je registrirati se u sustav i unijeti tražene podatke i fotografije kako bi vaš smještaj bio vidljiv u rubrici SMJEŠTAJ – Privatni smještaj.